Inspiratiesessie en uitreiking

PvKO: de meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland

Informatie

Datum

14 mei 2024

Locatie

Beeld & Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE HILVERSUM

Tijd voor nieuwe inzichten en inspiratie!

Hoe kun je je als merk nog écht onderscheiden op klantvriendelijkheid? In de steeds digitalere klantbediening streeft elke organisatie naar dezelfde standaard en consumenten leggen de lat zeer hoog. Wordt klantbediening daarmee ‘one size fits all’? Zeker niet. De toppers op de ranglijst van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland staan daar niet voor niets. Wat is hun visie en hoe brengen ze die in de praktijk?

Leer het van de uitblinkers tijdens het event Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland gecombineerd met een PvKO Inspiratiesessie.

Op 14 mei 2024 organiseert PvKO in samenwerking met MarketResponse het ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’. Dit evenement belooft een middag vol inspiratie en inzichten in de wereld van Customer Experience te worden. Daarnaast worden de winnaars van 2024 bekendgemaakt.

Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2024
Sinds 2007 geeft MarketResponse een actueel en accuraat beeld van klantvriendelijkheid in Nederland. Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland is het grootste doorlopende en onafhankelijke onderzoek naar klantvriendelijkheid. Een continu objectief onderzoek naar de ervaring van echte klanten. Jaarlijks halen we ruim 50.000 beoordelingen op voor bedrijven in 10 branches. Lees hier meer.