Gezicht achter huXam: Marco van Angeren

marco van angeren huxam

Kan je wat over jezelf vertellen?

Hi, Marco van Angeren dus, 24 jaar en naast het werken bij huXam studeer ik KI, oftewel Kunstmatige Intelligentie. Daarvoor heb ik een studie informatiekunde afgerond.

Bij mijn studie KI gaat het veel om logica, ik krijg programmeeropdrachten, ik schrijf algoritmes om dingen te kunnen voorspellen of om te leren van data. Daarnaast zit er ook een stuk filosofie bij en hebben we het ook over de ethische kant; zijn dingen verantwoord en veilig. Mooi om dit allemaal gelijk in de praktijk te kunnen brengen doordat ik werk en leer tegelijk.

 

AI is enorm in opkomst

Artificial Intelligence is enorm in opkomst. Kijk bijvoorbeeld naar een ontwikkeling als ChatGPT waar iedereen het over heeft. De ontwikkelingen en het gebruik van AI lijken daardoor in een stroomversnelling te komen.

Ik zie het overigens niet als gevaar. We kunnen nog niet compleet alles en iedereen vervangen door AI. De ontwikkeling zie ik meer als een helpende hand. Bijvoorbeeld in het geval van ChatGPT – wat trouwens echt supervet is – stel ik een vraag en het antwoord komt er zo uitrollen. Het is vaak een helpende hand om een begin te vinden bij een probleem of uitdaging. Tegelijkertijd verhoog je je productiviteit ermee.

Het gaat nog wel even duren voordat mensen en beroepen echt vervangen worden. Wel denk ik dat er nog veel meer mogelijk is. Bijvoorbeeld de zelfrijdende auto is al dichtbij.

Dat is een kwestie van tijd voordat het de dagelijkse werkelijkheid is.

 

We kunnen nog niet compleet alles en iedereen vervangen door AI. De ontwikkeling zie ik meer als een helpende hand.

 

Meer over Marco

Ik woon in het mooie Zeist en naast het studeren besteed ik mijn tijd aan mijn vriendin en gitaar spelen. Al sinds mijn 12e speel ik. Gestart met een akoestische gitaar die inmiddels niet meer ‘leeft’ en tegenwoordig speel ik altijd elektrisch. Vaak iets van (alternatieve) rockmuziek, maar ook oude pop.

 

En, waarom huXam?

Via een recruiter op LinkedIn die mij benaderde kwam ik op gesprek bij huXam terecht. Omdat ik niet fulltime kan werken vanwege mijn studie, zocht ik iets dat daar goed bij aansloot. Tijdens mijn gesprek met Luuk en Paul merkte ik dat het goed aansloot bij mijn interesses en wat huXam mij kon bieden.

Naast parttime werken is flexibiliteit ook enorm belangrijk voor me. Bijvoorbeeld als ik een toetsweek heb, dan moet ik op dat moment veel tijd aan school kunnen besteden. Ook vanuit huis werken is mogelijk. Ideaal dat die ruimte er is bij huXam.

 

Naast parttime werken is flexibiliteit ook enorm belangrijk voor me, bijvoorbeeld als ik een toetsweek heb. Ideaal dat die ruimte er is bij huXam!

 

En wat doe jij precies daar?

Voornamelijk hou ik me bezig met het koppelen van bestaande systemen aan Oracle Service Cloud. Ik heb bijvoorbeeld een integratie gerealiseerd met Messagebird en Servicecloud. Stel dat een klant een WhatsApp bericht stuurt, dan komt dat nu in Servicecloud aan. Dat geldt ook voor berichten via Facebook, Twitter of Insta bijvoorbeeld.

 

Wat vind je leuk aan werken bij huXam?

Wat ik lekker vind is dat het allemaal vrij informeel is. Ik hoef zeg maar niet te letten op wat ik zeg en kan gewoon mezelf zijn. Daarbij voel ik weinig druk. Zolang je je werk goed doet is alles mogelijk binnen huXam, zo ervaar ik het.

 

Waar ben je trots op?

Dat is toch wel op het gitaar spelen. Daar haal ik het meeste plezier uit en stop ik veel tijd in.

Het lijkt me leuk om er meer mee te doen, bijvoorbeeld in een bandje spelen. Dus wie weet zie je me ooit wel een keer optreden!

 

 


Bij huXam zoeken we mensen die passie hebben voor klanten, een tikkeltje eigenwijs zijn en een bepaalde hoeveelheid lef hebben, net zoals Marco.

Je houdt dus van de vrijheid om zelfstandig te werken en met momenten juist ook van het samenwerken. Aan de ene kant snap je de techniek en aan de andere kant kan je de vertaling maken richting de business van de klant. Van een probleem maak jij dus een vertaling naar een concept en vervolgens naar een oplossing. Altijd gericht op de lange termijn.

Interesse? Bekijk eens onze openstaande vacatures. We ontmoeten je graag.

 

 

Wil je meer weten?

Neem contact op met Steyn.

0657006000
s.elshout@huxam.nl

Steyn Elshout