+ 31 850013553 info@huxam.nl

Prijswinnende klantervaring? Wij zijn je functionele partner.

“Het sterkste punt van huXam is de relatie met de klant. Wij schakelen altijd met dezelfde contactpersoon, waarmee ik op elk moment contact kan opnemen.”

Wij helpen organisaties een prijswinnende klantervaring voor hun klanten te realiseren, door snel, praktisch en goed de functionele klantreis te verzorgen. Elke dag opnieuw.

huXam is een jonge organisatie die voortkomt uit de organisaties DoelBewust-ICT en Bitsiel. We richten ons volledig op klantcontact en werken met gerenommeerde oplossingen. huXam streeft naar de ‘best of all worlds’; we combineren de beste producten om tot de beste oplossing voor onze klanten te komen. De diverse producten zijn zowel los als gecombineerd af te nemen.

Al meer dan 15 jaar zijn we op de achtergrond actief met de verschillende producten, onder andere door de overname van de Oracle Service Cloud dienstverlening van KPN door DoelBewust-ICT. Met huXam treden we  actief op de voorgrond met de huXam Service Cloud producten.

huXam wil van toegevoegde waarde zijn voor haar klanten met aanvullende diensten, integraties en (informatie)beveiliging. Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je weten hoe wij voor jouw organisatie een prijswinnende klantervaring kunnen bieden? Vul hieronder je gegevens in en geef aan waar je vrijblijvend een gesprek over wilt hebben.

3 + 9 =