Nieuwe release Oracle Service Cloud 21D

oracle release 21d

What’s new in Oracle Service Cloud 21D

De 21D release van Oracle Service Cloud is vanaf eind november 2021 beschikbaar.
Deze release bevat weer een aantal mooie nieuwe features voor de BUI en de desktop console. Dit zijn de belangrijkste features:

BUI – Chat inline standaard tekst zoeken

Als je in een chat scherm een $ teken typt dan zal er automatisch een zoekscherm oppoppen waarmee je in de standaard teksten zoekt. Je kunt dan eenvoudig op de standaardtekst klikken om deze toe te voegen aan je bericht:

BUI – Handtekeningen aanpassen

Gebruikers die in het profiel de rechten hebben gekregen om hun eigen email handtekening aan te passen, kunnen dit nu in de bui bij hun voorkeuren wijzigen

BUI – Nieuwe chat gesprekken ophouden

Met deze release is het mogelijk om nieuwe chat gesprekken op te houden zodat een agent wat tijd heeft om zijn after-work te doen.

Je kunt in het profiel “Vertraging tussen chats instellen” aanvinken.
Daarna zet je de vertraging tussen de chats in seconden.

Chat regel runtime log

De regel runtime logs voor chats zijn nu beschikbaar gemaakt in de Enhanced Business rules via de Regel Runtime Log rapporten. Dit maakt het gemakkelijker om chat regels te troubleshooten.

Element beheerder filteren op update datum en elementbeheer api’s

De elementen beheerder heeft vanaf nu:

  • Filtering van elementen op update datum/tijd. Hierdoor kun je elementen exporteren/importeren voor een specifieke datum, na een specifieke datum of tussen 2 data.
  • De elementenbeheerder heeft nu standard teksten en variabelen beschikbaar gesteld via API’s.

Externe objecten

Externe objecten is een low-code integratie service die administrators de mogelijkheid geeft om te integreren met externe Odata en REST bronnen.

Als je dit geactiveerd wilt hebben dan kun je een RFC bij ons inschieten en helpen we je om externe objecten te integreren in OSC.

Schrijfbare audit velden

Met deze feature kunnen we via de API’s vanaf nu audit velden aapassen. Velden als CreatedTime, UpdatedTime, CreatedByAccount en UpdatedByAccount kunnen bij een “Create” actie worden overschreven door een eigen waarde.

BUI – Redwood theme iconen update

De Redwood theme heeft een hele set nieuwe iconen:

Wil je meer weten?

Neem contact op met Steyn.

0657006000
s.elshout@huxam.nl

Steyn Elshout