Onze partner

WorkGenda

De enige zelfwerkende Workforce Optimization-software.

Ontwikkelingen

Grip op je personeelsplanning, automatisch plannen en roosteren van je mensen, thuiswerken, zelfroosteren, plannen op basis van skills. De ontwikkelingen in Workforce Management gaan snel. 

Wil je als organisatie bijblijven met alle ontwikkelingen, nooit teveel betalen en je klanten en medewerkers tevreden houden? Dan is een oplossing nodig die dit allemaal biedt: WorkGenda. 

workgenda

Wat is WorkGenda? 

Wil je niet langer het gedoe van plannen en roosteren met een Excel-sheet? WorkGenda is een cloud SaaS dienst voor een volledige, effectieve en efficiënte Workforce Management.

Workgenda plant met één druk op de knop een dag, een week of een maand! Automatisch! En als je denkt dat je nog wat handmatige aanpassingen moet doen omdat je situatie heel bijzonder is, ontdek dan dat je de automatische planning van WorkGenda kunt afstemmen op jouw situatie.

Als voorbeeld: WorkGenda plant automatisch 15.000 medewerkers in 2 minuten en 4 seconden. Probeer dat maar eens in Excel!

visie huxam

Wat zijn de voordelen?

Blij en tevreden medewerkers – WorkGenda verhoogt de medewerkerstevredenheid door de balans tussen privétijd en werktijd te beheersen. De zelfbedieningsfuncties stellen elke medewerker in staat om het type en de tijd van het werk goed te beheersen.

Hogere bedrijfsresultaten – De arbeidsproductiviteit groeit met gemiddeld 12% door verbeterde inzetbaarheid van personeel na implementatie van WorkGenda. Bovendien stijgt de efficiëntie van capaciteitsplanning van 100% naar meer dan 400%.

‘Pay as you use’ – Geen investering vooraf, geen licentiekosten, geen opstart- of advieskosten. Duidelijk en transparant. Betaal gewoon naar verbruik.

Meer tijd voor klanten en medewerkers – Uit onderzoek blijkt dat een fulltime planner ongeveer 150 FTE’s kan aansturen en plannen. WorkGenda vergroot de span of control van uw planner met minimaal 4 keer tot 600 FTE’s. Naast gerealiseerde efficiëntieverbeteringen hebben planners meer tijd om zich te richten op klant- en medewerkercommunicatie.

Is jullie personeelsplanning ook altijd zo'n gepuzzel?

Workgenda helpt je om de puzzel te leggen! Met onder andere:

Forecasting

WorkGenda’s AI predictive analytics-module zet historische gegevens met één klik op de knop om in toekomstige prognoses. Seizoenscorrecties kunnen eenvoudig worden toegepast om atypische patronen te vermijden

Capacity Management

De transparante simulator van WorkGenda vormt de core engine voor elk type capaciteitsberekening. Door het juiste type statistisch model toe te passen, levert de simulator een nauwkeurige output voor elk type omgeving, ongeacht de beperkende factoren. Uitdagende omgevingen zoals omnichannel-scenario’s in callcenters worden nauwkeurig gemodelleerd met uitstekende resultaten.

Realtime capacity monitor

WorkGenda’s AI voorspellende analysemodule genereert patronen uit realtime inkomende gegevens. Met behulp van deze patronen voorspelt de AI-module van WorkGenda smalle toekomstige variaties van de realtime inkomende gegevens en voert deze als invoer naar de simulator; vandaar dat de simulator elke verandering in middelen voor de smalle toekomst voorspelt. De planning wordt direct aangepast via de on-the-fly planningsfunctie van WorkGenda.

Planning

Workgenda plant met één druk op de knop een dag, een week of een maand! Automatisch! En als je denkt dat je nog wat handmatige aanpassingen moet doen omdat je situatie heel bijzonder is, ontdek dan dat je de automatische planning van WorkGenda kunt afstemmen op jouw situatie. En als je denkt dat je teveel medewerkers hebt voor een automatische planning, ontdek dan hoe WorkGenda in 2 minuten 3.000 medewerkers plant voor een hele week.

Skills Management

De uitgebreide module voor skills management van WorkGenda zorgt voor een 100% skillsconforme planning en maakt een grondig strategisch personeelsbeheer mogelijk; het uitvoeren van op vaardigheden gebaseerd capaciteitsbeheer voor toekomstige voorspelde activiteiten resulteert in gedetailleerde gap-analyses, die gemakkelijk kunnen worden omgezet in training- en wervingsprogramma’s.

Tijdsregistratie

De tijdregistratiefunctie van WorkGenda biedt flexibele middelen voor nauwkeurige tijdregistratie. Elk type toeslag kan worden gedefinieerd en automatisch worden toegepast op de tijdregistratiegegevens. Na validatie kunnen de gegevens via verschillende soorten protocollen automatisch worden ingediend bij loonlijstsystemen.

personeelsplanning wfm
steyn elshout

Steyn helpt je graag verder

Wil je meer weten of een demo van WorkGenda?