Onze partner

Zoho

Zoho is het alles-in-één zakelijke platform met meer dan 50 geïntegreerde applicaties. Van sales en marketing tot HR en financiën: met Zoho heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een organisatie te runnen vanuit één enkel platform.

De droom van iedere organisatie

Zoho is een uiterst veelzijdig en krachtig zakelijk platform dat een breed scala aan geïntegreerde applicaties biedt. Met meer dan 50 verschillende apps dekt het platform vrijwel alle aspecten van een onderneming af – van sales en marketing tot HR, financiën, projectbeheer en nog veel meer.

Het grote voordeel van Zoho is dat al deze functionaliteiten naadloos op elkaar aansluiten binnen één enkel, gebruiksvriendelijk platform. In plaats van verschillende losse software-oplossingen te moeten gebruiken, kan jouw organisatie alle activiteiten vanuit één centraal dashboard beheren. Dit zorgt voor een efficiëntere workflows, betere databeheer en meer inzicht in de algehele bedrijfsvoering.

Alles vanuit één plek

Door deze geïntegreerde aanpak biedt Zoho je een schaalbaar, kosteneffectief en naadloos werkend ecosysteem van tools. Gebruikers hoeven niet langer te schakelen tussen verschillende applicaties, maar kunnen vanuit één plek al hun sales, marketingcampagnes, personeelszaken, boekhouding en andere cruciale bedrijfsprocessen aansturen.

Of het nu gaat om een startend bedrijf of een grote, internationale organisatie? Zoho’s alles-in-één oplossing biedt de flexibiliteit, functionaliteit en schaalbaarheid die jouw organisatie nodig heeft om effectief en efficiënt te kunnen opereren in de huidige, dynamische zakelijke omgeving.

Flexibel, schaalbaar en betaalbaar. Dat is waarom wij fan zijn van Zoho!

zoho logo

Wat is Zoho?

In een tijd waarin technologie bedrijven transformeert en de manier waarop we werken verandert, is Zoho ontstaan als een visionair antwoord op de groeiende behoefte aan betaalbare en toegankelijke zakelijke softwareoplossingen.

Het idee was gedreven door eenvoud en daardoor zo krachtig: het bouwen van software die bedrijven van elke omvang helpt om efficiënter te werken en te groeien.

Zoho is niet alleen een technologiebedrijf. Ze zijn een beweging. Een beweging die gedreven wordt door de overtuiging dat technologie de kracht heeft om de wereld te veranderen, en dat je door samenwerken een betere toekomst kunt creëren voor iedereen.

Dit is waar Zoho in gelooft en voor staat. En waar huXam zich prettig bij voelt.

Met Zoho heb je toegang tot een uitgebreid ecosysteem van meer dan 50 geïntegreerde applicaties, allemaal beschikbaar op één handige locatie. Of je nu op zoek bent naar krachtige CRM-functionaliteiten, effectieve communicatietools, geavanceerde e-mailmarketing, gestroomlijnd projectmanagement, efficiënte HR-software, nauwkeurige boekhouding, of uitgebreide rapportagemogelijkheden – Zoho heeft het allemaal.

 

zoho-logo-512
klantgericht werken

De cijfers van Zoho

100M+ Gebruikers wereldwijd

150+ Landen beschikbaar

15K+ Medewerkers wereldwijd

25+ Jaar in bedrijf

55+ Producten

 

steyn elshout

Steyn helpt je graag verder

Wil je meer weten of een demo van Zoho?