Wij zijn jouw lokale Amazon Connect implementatiepartner

Op zoek naar een Nederlandse implementatiepartner voor Amazon Connect? Die heb je NU gevonden! Wij bieden onze expertise in jouw eigen taal en als het nodig is, zijn we snel ter plaatse. Onze lokale aanwezigheid garandeert niet alleen snelheid en gemak, maar ook veel kennis van de Nederlandse markt en klantbehoeften. Of je nu een klein bedrijf bent met één locatie of er zijn meerdere vestigingen, wij staan klaar om jou te ondersteunen.

Amazon Connect is een omnichannel contact center uit de cloud dat al binnen een paar minuten operationeel is. Dit innovatieve platform is snel en eenvoudig in te richten en makkelijk te integreren met systemen zoals Oracle Service Cloud.

Amazon Connect: kostenefficiënte en memorabele klantenservice

Amazon, wie kent de naam niet? Toen het bedrijf geen contact center oplossing kon vinden dat aan hun behoeften voldeed, bouwde Amazon zijn eigen oplossing: Amazon Connect. Nu kan ook jouw organisatie profiteren van deze innovatieve en kostenefficiënte klantenservice oplossing, waarbij je betaalt naar gebruik en nooit te veel uitgeeft. Dus ben je op zoek naar een Amazon Connect implementatiepartner voor memorabele klantenservice? huXam helpt je graag.

Wat zijn de voordelen van Amazon Connect?

Snel starten

Met Amazon Connect kun je binnen enkele minuten een innovatief contact center opzetten en inrichten. Een paar klikken is alles wat nodig is om te beginnen.

Memorabele klantcontact ervaringen

Lever het juiste antwoord aan je klanten op het juiste moment, elke keer weer, met consistente communicatie over alle kanalen. Blije klanten en ervaringen die zij nooit zullen vergeten zijn het resultaat. Memorabele klantcontact ervaringen dragen bij aan een hoge klanttevredenheid en loyaliteit.

Eenvoudige integratie

huXam powered by amazon connect(1)Amazon Connect integreert eenvoudig met systemen zoals Salesforce en Oracle, waardoor je een volledig klantbeeld krijgt zonder te hoeven schakelen tussen 15 verschillende systemen. Deze integratie zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte werkwijze, waardoor frustratie bij je medewerkers verleden tijd is.

Betaal naar gebruik

Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, waardoor je kosten effectief beheert. Het is eenvoudig om op- en af te schalen en sluit dus altijd goed aan bij de behoeften van jouw organisatie.

 

Lees ook: PERSBERICHT: huXam benoemd tot onafhankelijke software partner voor Amazon Connect

 

Altijd up-to-date

Met deze cloudoplossing loop je nooit meer achter. Automatische updates zorgen er namelijk voor dat je altijd beschikt over de nieuwste functies. Bovendien is er geen hardware meer nodig, wat de flexibiliteit en schaalbaarheid ten goede komt.

Nederlandse implementatiepartner Amazon Connect

Bij huXam combineren we onze lokale expertise met de kracht van het wereldwijd bekende Amazon Connect. Zo helpen we je bij het leveren van memorabele klantcontact ervaringen. Of je nu snel wilt starten, eenvoudig wilt integreren, of gewoon nooit te veel wil betalen, Amazon Connect en huXam bieden jou de perfecte oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij als implementatiepartner Amazon Connect jouw organisatie kunnen helpen bij het realiseren van een efficiënter contact center dat memorabele klantervaringen biedt.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Steyn.

0657006000
s.elshout@huxam.nl

Steyn Elshout