Onze partner

Amazon Connect

Het omnichannel contact center uit de cloud dat al binnen een paar minuten operationeel is. Op zoek naar een innovatief platform wat snel en makkelijk in te richten is én eenvoudig te integreren is met bijvoorbeeld Oracle Service Cloud? Je hebt het gevonden!

Ontwikkelingen

De wereld van communicatie verandert continu. Klanten verwachten aanwezigheid op elk contactkanaal, snelle (en juiste) antwoorden en dat jullie als organisatie flexibel meebewegen in alle ontwikkelingen die nog komen gaan. 

Hoe ga je daar als organisatie slim mee om? Het innovatieve contact center platform van Amazon Connect is het antwoord. 

amazon connect aws

Wat is Amazon Connect? 

Maak gebruik van de kracht van Amazon Web Services met een voordelig omnichannel cloud contact center: Amazon Connect.

Wie kent Amazon niet? Amazon’s reputatie is gebouwd op een naadloze, dynamische en natuurlijke klantenservice. Toen het bedrijf geen contact center oplossing kon vinden dat aan hun behoeften voldeed, bouwde Amazon zijn eigen oplossing.

Nu kun jij dus met jouw bedrijf gebruikmaken van deze voordelige, innovatieve oplossing waarbij een groot voordeel is dat je betaalt naar gebruik. Zo betaal je nooit teveel!

de ervaringen van PraXis met amazon connect

Hoe benut Praxis de mogelijkheden van Amazon Connect voor de personalisatie van klantcontact? En wat zijn de resultaten?

praxis personalisatie
klantgericht werken

Wat zijn de voordelen?

Snel starten – Het opzetten en inrichten van een innovatief contact center kan met Amazon Connect met slechts een paar klikken.

Memorabele klantervaringen – Lever het juiste antwoord op tijd, iedere keer en met consistente communicatie over alle kanalen. Blije klanten en een ervaring om nooit te vergeten!

Eenvoudige integratie – Je integreert Amazon Connect eenvoudig met bijvoorbeeld Salesforce. Zo heb je een volledig klantbeeld. 

Betaal naar gebruik – Nooit meer teveel betalen? Je betaalt alleen voor gebruik en kunt eenvoudig op- en afschalen

Altijd modern en up-to-date – Met de cloudoplossing loop je nooit meer achter vanwege de automatische updates die voor iedereen beschikbaar zijn. Ook is er geen hardware meer nodig. 

steyn elshout

Steyn helpt je graag verder

Wil je meer weten of een demo van Oracle Service Cloud?