Nieuwe release Oracle Service Cloud 2018A

De 18A release van Oracle Service Cloud komt in de tweede helft van februari beschikbaar. In deze release zien we 4 features waarvan we denken dat deze voor jullie interessant zijn. Deze staan in dit artikel beschreven.

What’s new in Oracle Service Cloud 18A

De 18A release van Oracle Service Cloud komt in de tweede helft van februari beschikbaar.
In deze release zien we 4 features waarvan we denken dat deze voor jullie interessant zijn. Deze staan hieronder beschreven.

BUI – Multi edit workspaces

Vanaf de 18A release kun je Multi edit workspaces gebruiken voor contactpersonen, organisaties, taken, antwoorden, assets en custom objects.

Visual editor voor antwoorden

Voorheen was er geen visuele (HTML) editor beschikbaar voor antwoorden in de .net console. In de BUI was deze wel beschikbaar. Oracle heeft deze editor nu ook beschikbaar gemaakt in de .net console waardoor jullie antwoorden meer layout mee kunnen geven. Dit werkt op dezelfde manier als de visual editor in incidenten.

antwoord wysiwg

Antwoorden versie beheer

Een veel gevraagde feature is antwoord versie beheer. Oracle heeft hier gehoor aan gegeven en in de nieuwe release kun je antwoord versie beheer gebruiken om kennis beter te beheren. Versies van antwoorden kun je side-by-side vergelijken, je kunt antwoordversie historie bekijken en zien welke versie er live staat. Let op: deze versie is nog niet beschikbaar in de BUI. Alleen in de .net console.

Bulk delete organisaties en accounts

In de nieuwe versies van de API is het mogelijk om organisaties en accounts in bulk te verwijderen.

In een eerdere versie van Oracle Service Cloud was het al mogelijk om incidenten en contactpersonen in bulk te verwijderen. Dit kan nu dus ook met organisaties en accounts.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Steyn.

0657006000
s.elshout@huxam.nl

Steyn Elshout