Nieuwe release Oracle Service Cloud 2018D

De 18D release van Oracle Service Cloud komt in de tweede helft van november 2018 beschikbaar. Deze release bevat niet heel veel nieuwe features. In de release zien we 4 features waarvan we denken dat deze voor jullie interessant zijn. Deze staan hieronder beschreven.

BUI chat transfer enhancement

In de BUI is er nieuwe functionaliteit toegevoegd om chats door te zetten naar wachtrijen en andere agenten. Hierdoor is de navigatie overzichtelijker geworden.

BUI url Linking

Vanuit de BUI heb je nu een knop om tekst te linken en unlinken aan een url terwijl je een bericht opmaakt.

Grote Thread editor ondersteuning

Met deze feature kun je als beheerder aangeven hoeveel threads er moeten worden weergegeven in de werkruimte. Hiermee zorg je voor snellere laadtijden van incidenten. Doordat een incident veel threads bevat kan het lang duren voordat het incident wordt weergegeven. Door het aantal threads aan te passen kun je deze tijd inkorten.

Web customer service – Chat

Vanaf de 18D release is er een Chat consumer REST API beschikbaar waarmee applicatie ontwikkelaars de Oracle Service Cloud chat kunnen integreren in eigen apps of in hun website. Daarnaast zijn er een aantal standaard widgets beschikbaar gekomen voor op de customer portal waarmee (video) chat mooier geplaatst kan worden op de customer portal.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Steyn.

0657006000
s.elshout@huxam.nl

Steyn Elshout