Open Varen 2022: een feestje voor de klantcontact branche

open varen 2022

Open Varen 2023? Hou onze agenda in de gaten!

 

Op donderdag 23 juni vindt alweer de 12e editie plaats van het Open Varen in 2022. Inmiddels staat dit evenement bekend als hét netwerk-event voor de klantcontact branche.

Er is voor ieder wat wils deze dag. Wil je meedoen, netwerken, in actie komen, borrelen, lekker het water op, luieren op de kant, genieten van het heerlijk uitgebreide BBQ buffet? Het kan allemaal.

In de ochtend zijn er diverse workshops waar je aan kunt deelnemen. Tijdens het middagprogramma is er de mogelijkheid om te varen. Dit jaar hebben we bij huXam onze eigen sloep waar we met een select gezelschap deze heerlijke dag gaan beleven. In de ontspannen sfeer en de relaxte omgeving van het water is er de mogelijkheid om je te laten inspireren door collega’s uit het vak. Natuurlijk is ook jouw verhaal waardevol en kun jij daar anderen mee inspireren. Zo leer je elkaar weer eens op een heel andere manier kennen.

De gehele dag is uiteraard goed verzorgd en je komt aan eten en drinken niks tekort. De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel en een BBQ buffet.

Aanwezig zijn bij dit feestje voor de klantcontact branche?

Laat het ons weten!

 

Aanwezig zijn bij dit feestje voor de klantcontact branche?

Laat het ons weten!

Meer informatie over Open Varen 2022? Kijk op de website van Open Varen

 

Wil je meer weten?

Neem contact op met Steyn.

0657006000
s.elshout@huxam.nl

Steyn Elshout