Press Release

For Immediate Release: 16th April 2021

EMBARGO: None

Soutron gaat samenwerken met een nieuwe Europese Business Partner voor de Benelux Regio, huXam

huXam, en gevestigde provider van corporate customer contact software in Nederland, heeft vandaag een partnerovereenkomst getekend om Soutron software toe te voegen aan hun geïntegreerde Enterprise Knowledge Management oplossingen.

Steyn Elshout, Directeur bij HuXam zegt: “We zien er enorm naar uit om samen te werken met Soutron als het gaat om het leveren van flexibele, cloud-gebaseerde knowledge management software oplossingen aan onze klanten. Er zijn maar weinig oplossingen die zo flexibel zijn als Soutron als het gaat om het beheren van digital assets.“

“De skills die huXam meeneemt in design en bedenken van database oplossingen zijn erg spannend. Er is een grote synergie tussen onze organisaties die zal resulteren in nieuwe innovatieve ideeën die ten bloei gebracht worden ten behoeve van onze klanten”, zegt Graham Beastall, Managing Director bij Soutron.

About HuXam
Een bekroonde leverancier van klantcontactoplossingen met ervaring in Oracle- en SQL-databaseoplossingen voor klantenservice-activiteiten in heel Europa. 

Steyn Elshout
Director  

Office:  +31 6 57006000
Email: s.elshout@huxam.nl
Website: www.huxam.nl

 

About Soutron

Soutron is een gevestigde ontwikkelaar en leverancier van Cloud gebaseerde bibliotheek, archief, kennis en informatie Beheeroplossingen voor speciale bibliotheken en bedrijfsinformatiecentra. Een toonaangevende softwareoplossing die wordt gebruikt door veel FT100-bedrijven, erkende instituten, onderwijsinstellingen, liefdadigheidsinstellingen en overheidsafdelingen over de hele wereld. 

Paul Johnson
Marketing Manager

Office:  +44 (0)1332 844 030
Email: marketing@soutron.com
Press & Media: www.soutron.com/press
Website: www.soutron.com

Wil je meer weten?

Neem contact op met Steyn.

0657006000
s.elshout@huxam.nl

Steyn Elshout